G.Milanovac Uncategorized Zabava

НАСТУП „ТВИНСА” НА МИЛАНОВАЧКОЈ „ИБИЦИ”

Да Шумадија својим одликама рељефа нуди људском оку поглед на лепоте које је изнедрила, сведоче локалитети који су као такви привилеговано усредиштени. Потврда претходног је слика грабовичког дела Горњег Милановца у којем су, да би Милановац био као на длану, издигнути „Ибица” базени са кафићем.

Фото: Инстаграм профил Ibizza Sun & pool

Локација са садржајима рекреативног и забавног карактера за опуштање породица, спортиста, младих и деце представља извор хедонизма за Милановчане, али и за госте из Моравичког округа и шире. Срђан Ружић, власник кафића и базена поносно истиче да је пажљиви одабир места једна од кључних тачака предности које овај милановачки локалитет поседује. У складу са претходним, Ружић је истакао да динамици лета у Милановцу допринoсe садржаји које „Ибица” пружа и забавом за младе, те се вечери добре музике организују средом, петком, суботом и недељом. Сходно наведеном, „Ибица” је место у којем се негују различити репертоари музике, те се пажљиво бирају извођачи исте. Отуда је 5. август, петак био време за групу „Твинс” која је гостовала у овом милановачком кафићу.

Више од две стотине гостију уживало је у извођењу музике за чије су звуке били одговорни Мануела Ђуровић и Небојша Кострешевић, брат и сестра, оснивачи и чланови групе која је симболично именована „Твинс”. Англицизам, реч енглеског порекла, који је у имену групе, у преводу на српски језик означава близанце. Наступом, енергичним извођењем кроз песму и игру, популарна поп група је „Ибицу” додатно оживела добродошлицом од стране публике.

Фото: Инстаграм профил Ibizza Sun & pool

„Твинс” је основан 1993. године, препознатљив је по песмама „Странац” (1993), „Да ли то види Бог” (1995), „Палим се на сузе” (1997), „Рањени лав” (2000), „Адам или Ева” (2001), „Миксоманија” (2002), „Твинсоманија” (2003), „Ти си светлост” (2022), „Пробуди је, мјесече” и другим. Група је објавила десет албума и око стотину песма, наступали су широм света и на скоро свим континентима. Музичку сцену нису напустили ни након десетогодишње паузе у каријери, што сведоче и песмама из 2022. године. Наиме, како је Мануела и емотивно, браком везана за Горњи Милановац, отуда је њен наступ још чвршће везан за милановачко тло. Смене аплауза и наизуст испеваних песама од стране публике групу „Твинс” су инспирисали да вишечасовни наступ претворе у незаборавни провод на „Ибици”.

Фото: Инстаграм профил Ibizza Sun & pool

Жеља да се различитости поштују у амбијенту који је допадљив како за одмор уз забавне садржаје (базен, игралиште за децу, столове за стони тенис, терен за одбојку и кошарку), тако и за уживање у вечерњим изласцима уз добру музику, заправо су основни принципи рада овог милановачког кафића. „Ибица” наведеним најављује гостовање и других естрадних личности као што су „Трик еф икс”, Иван Гавриловић, али и музичких бендова из Милановца и околине.

Фото: Инстаграм профил Ibizza Sun & pool

Како је ово августовско вече већ други наступ „Твинса” на „Ибици”, поп група је гостовала на овом локалитету и претходне године, јасно је да су многобројни гости потврдили да се забава и квалитетна мелодија окупљају на месту које као такво буди жељу за уживањем!

Милица Матовић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.