Društvo

НИКОЛА ЧУТУРИЛО СУТРА У “СРПСКОМ ПАБУ”

СТАРИ ХИТОВИ И “ПРИЧЕ ИЗ ДЕПОА”

У организацији и продукцији ФестивалаПРиЧА”, сутра, 10. децембра, уСрпском пабунаступиће Никола Чутурило са својим бендом. Свирка ће почети у 22 сата, а улаз је слободан.

Никола Чутурило је београдски рок аутор, гитариста, певач, текстописац и композитор. Некада гитариста “Рибље чорбе”, у бенду заузима место на коме је до тада био Момчило Бајагић Бајага. Током рада са “Рибљом чорбом” настале су композиције “Сутра ме пробуди”, “Пропала ноћ”, “Да, то сам ја”, “Црвена су дугмад притиснута” и многе друге, подсећа за наш лист Жана Ненадовић, ПР Фестивала “ПРиЧА”.

– Први соло албум Никола Чутурило је објавио 1988. године. Са првог албума се издвајају песме: “Срећан сам”, “Ко сам ја”, “Скопље”, “Разлог за сан” и “Кад је Лојпур свирао”. Након тога нижу се хитови: “Воли ме”, “Нама је најбоље”, “Река љубави”, “Био сам јако млад”, “Пустићу радио”, “Срећан пут” и остали. Никола је компоновао музику за позоришне комаде “Најбољи људи”, “Укроћена горопад”, “Баш Челик”. Написао је музику за филм “Потрага за Срећком”. Његове песме красе албуме наших реномираних рок музичара и бендова, као што су “YУ група”, “Кербер”, Дејан Цукић и други – наводи Жана Ненадовић.

Сутра (субота, 10. децембар), у “Српском пабу”, поред старих хитова, рок музичар Никола Чутурило ће са својим бендом свирати и песме са новог албума “Приче из Депоа”. Љубитељи домаћег рокенрола имаће прилику да чују неке од песама са новог албума, можда баш “Лице улице”, “Сањам те”, “Море”, “Слушај ме, сине”, “Брзи воз”, “Не”… Свирка ће почети у 22 сата, а улаз је слободан.

Н. Р.

Фото: Брајан Рашић, Фестивал “ПРиЧА”, Чачак 2022.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.