Dragačevo Region

НОВА АКЦИЈА ФОНДА ЗА ПОМОЋ ТАЛЕНТОВАНИМ УЧЕНИЦИМА И СТУДЕНТИМА ДРАГАЧЕВА

НОВА АКЦИЈА ФОНДА ЗА ПОМОЋ ТАЛЕНТОВАНИМ УЧЕНИЦИМА И СТУДЕНТИМА ДРАГАЧЕВА

ТЕОДОРИ РАКИЋЕВИЋ ИЗ ГУЧЕ УРУЧЕН ТАБЛЕТ

Фонд за помоћ талентованим ученицима и студентима Драгачева, који је основан у марту прошле године, ових дана је организовао 9. акцију у овој години и том приликом, у складу са својим правилником и утврђеним критеријума, али и са препоруком Основне школе у Гучи, доделио таблет Теодори Ракићевић из Гуче талентованој ученици 8. разреда Основне школе „Академик Миленко Шушић“ из Гуче и носиоцу Вукове дипломе.

Таблет  марке „Самсунг је купљен донацијама добротвора Удружења „Наше Драгачево“ и чланова Фонда за помоћ талентобваним ученицима и студентима Драгачева.

– Ученица Теодора Ракићевић је својим досадашњим трудом, залагањем и оствареним резултатима током школовања, као и ваннаставним и спортским активностима, заслужила овај дар Фонда за помоћ талентованим ученицима и студентима Драгачева и Удружења „Наше Драгачево“, посебно имајући у виду тешке и специфичне околности у којима се школовала. Тим пре Теодорин успех је већи и значајнији и на понос свих нас. Овај скромни дар је награда за Теодорине досадашњe резултате током школовања, као и подстицај за будућа постигнућа – речено је приликом уручивања таблета.

Теодори Ракићевић је таблет уручио Ненад Тутуновића, дипломирани инжењер електротехнике из Чачка, управитељ Фонда.

В. С.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.