Grad

НОВИ ЕЕГ АПАРАТ ЗА ЧАЧАНСКУ НЕУРОЛОГИЈУ

Компанија Del Systems донирала је ЕЕГ апарат, вредности 20.000 евра, за потребе Одељења неурологије Опште болнице у Чачку. Начелница Одељења неурологије др Надежда Савић нагласила је да је поново почела да ради кабина за електроенцефалографију у чачанској Болници, захваљујући донацији компаније Del Systems:

Урош Кенић и др Надежда Савић

– Захвалила бих представницима компаније на донацији, која ће значајно поправити квалитет нашег рада и допринети бољем лечењу неуролошких, али и бржој и прецизнијој дијагностици код осталих болесника читавог Моравичког округа. Такође, захвалила бих директоријуму чачанске Боилнице, који је донирана средства за набавку медицинских апарата компаније Del Systems определила Одељењу неурологије, јер је препознао значај рада овог кабинета за читаву популацију нашег краја.

Урош Кенић, представник ИТ компаније Del Systems, изразио је задовољство што фирма може да помогне чачанској Болници, односно, нашим суграђанима да добију што бољу здравствену негу:  

– Управо оваквим донацијама то и постижемо. Желимо да позовемо и остале компаније да препознају потребе суграђана и да у својим могућностима помогну нашој Болници. Такође, желимо да се захвалимо и здравственим радницима на изванредном послу који обављају.

Иначе, ИТ компанија Del Systems, са седиштем у Чачку, има око 30 запослених, а највише послује на иностраном тржишту.

Н. Р.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.