Sport

Novopazarski “vruć krompir” u rukama Neška Milovanovića

Kako MOZZART Sport nezvanično saznaje, novi šef struke Novog Pazara u borbi za opstanak postaće čačanski trener koji je juče osmatrao tim u utakmici protiv Bačke

Opažen je Neško Milovanović! U društvu čelnika Novog Pazara posmatrao je utakmicu u kojoj je tim iz grada na Jošanici protiv Bačke izgubio sa 4:0. Tako su Novopazarci  preuzeli fenjer od čačanskog Borca koji je slavio na Banjici, koga će sasvim sigurno gasiti Neško. Zna se i da će mu biti teško, jer FK Novi Pazar treba više i od sreće i od igre za goli opstanak u Superligi Srbije.

Neskooo

Poznati trener, koji je tokom karijere predvodio milanovački Metalac, lučansku Mladost, Radnik iz Surdulice, kragujevački Radnički, već izvesno vreme pregovara sa čelnicima kluba sa Jošanice. Novi Pazar ima dva odnosno četiri boda deficita u odnosu na najbliže konkurente. Zato je opstanak Novog Pazara teška, mada ne i nemoguća misija.

Da je dogovor skoro izvestan potkrepljuje činjenica da je Neško Milovanović svojevremeno igrao u Borcu sa Seletom Huseinovićem koji je član uprave Novog Pazara, a koji je praktično vodio ekipu protiv Bačke.

Piše: Đurđe Mečanin

Foto: Star Sport

 

Оставите одговор