Фото: Вероника Вукићевић
Društvo

Облачно уз повремену кишу – кад нам се враћа сунце

Облачно уз повремену кишу – кад нам се враћа сунце

ИЗВОР: РТС

Првог дана септембра променљиво облачно и свежије, на северозападу суво, а у осталим крајевима местимично киша. Падавине престају крајем дана и увече. Највиша температура од 20 до 24 степена. Од четвртка више сунца, а од петка мало топлије.

Фото: Вероника Вукићевић
Фото: Вероника Вукићевић

Променљиво облачно и мало свежије, на северозападу суво, у осталим крајевима местимично с краткотрајном кишом или пљуском.

Касније поподне и увече престанак падавина, а затим и постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, на северу и истоку Србије повремено и јак, северозападни и западни, увече у слабљењу.

Најнижа температура од 10 до 15 степени, највиша од 20 до 24 степена.

Сутра претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, у Тимочкој Крајини повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од 10 до 15 степени, највиша од 21 до 24 степена.

Нешто топлије у петак – претежно сунчано. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 8 до 13 степени, највиша од 23 до 26 степени.

У суботу претежно сунчано. После подне и увече у централним и јужним предлима наоблачење с кишом и пљусковима уз могућност грмљавине. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 9 до 14 степени, највиша од 24 до 26 степени.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.