Sport

ОЧЕКУЈЕ СЕ КВАЛИТЕТНА КОШАРКА

Након нешто дуже паузе узроковане учешћем наших тимова у АБА 2 лиги вечерас ће у хали крај Мораве снаге одмерити „Чачак 94 Quantox“ и „Војводина мтс“. Водећа екипа у АдмиралБет КЛС долази у Чачак осокољена освајањем другог места у лигашком делу регионалног такмичења и сигурно ће желети да настави успешан резултатски низ. Са друге стране, домаћин нема намеру да истакне белу заставу.

Ђорђе Мићић и Никола Гашић

– Добро смо искористили дане иза нас, квалитетно тренирали и спремни смо да се супротставимо Новосађанима. Ми смо у досадашњем делу сезоне показали да можемо да се носимо и са екипама оваквог квалитета, нарочито на нашем паркету – рекао је Никола Гашић.

Пред играчима „Чачка 94 Quantox“ је напоран циклус од четири утакмице у року од десетак дана у коме ће се у наредном колу састати и са суботичким „Спартаком“, првопласираним након лигашког дела АБА 2 лиге.

– Те утакмице за нас представљају изазов и прилику да покажемо колико заиста вредимо. Даћемо све од себе да изборимо повољан резултат и помоћ публике биће нам од непроцењивог значаја – истакао је тренер Ђорђе Мићић.

Овај сусрет 26. кола АдмиралБет КЛС лиге почиње у 19 сати.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.