Društvo

ODRŽANA PORODIČNA ŠETNJA

Sinoć je u Čačku, u organizaciji pokreta Dveri, održana „Porodična šetnja“

Profesor Radmila Živković, odbornik Dveri u Čačku je istakla da danas biti roditelj nije samo lična sreća već i svojevrstan patriotski čin.

-A rađanje nije odluka samo bračnog para već stvar uslova i rađanje mora imati podršku države – rekla je Živković. Ona je naglasila da ovo nije politički skup i da je cilj okupljanja da „zajedničkim snagama sprečimo promovisanje antihrišćanskih i antiporodičnih ideologija“.

Profesor Zoran Čvorović istakao je da neotuđivo pravo svakog roditelja jeste da vaspitava i obrazuje svoju decu i pročitao je obraćanje Vladimira Dimitrijevića.

U tom obraćanju se ističe:

„Politički homoseksualizam nema veze ni sa kakvim „pravima homoseksualaca“; on je protivporodična ideologija. Ne sumnjajte u to! Savremena lezbo – feministkinja, Maša Hesen, mrziteljka Vladimira Putina, otkrila je planove političkih homoseksualaca: „Ovde se ne radi o pravima homoseksualaca na brak, već o tome, da instituciju i brak, kao takav, odnosno porodicu, treba – demontirati! Istomišljenici Maje Hesen ne žele da okupiraju samo Beograd. Oni su krenuli širom Srbije, pa im je stalo da okupiraju i Čačak, grad župana Stracimira i vladike Nikolaja, Tanaska Rajića i vojvode Stepe, Nadežde Petrović i Vladislava Petkovića Disa. Zato smo se ovde skupili da im kažemo: Nećete moći!“

Info služba Dveri

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.