Aktuelno Društvo Saobraćaj

Отпочело овогодишње обележавање хоризонталне саобраћајне сигнализације

Првим априлским даном, дакле, данашњим радовима у булевару Вука Караџића започете су овогодишње активности на обележавању хоризонталне саобраћајне сигнализације.


Поверавањем ове активности ЈКП „Паркинг сервис“ Чачак уз надзор ЈП „Градац“ и набавком неопходне опреме, град Чачак је направио значајан помак у овој области.

Из ЈП „Градац“ наводе да им је циљ да у овој години, на основу искустава из прошле године, буду ефикаснији у циљу повећања безбедности свих учесника у саобраћају.


Из ЈКП „Комуналац“ упућене су речи захвалности:

-Захваљујемо се вредним радницима ЈКП „Паркинг сервис“ који се даноноћно труде да ове активности реализују веома квалитетно, веома често у ноћним сатима или викендом, како би у што мањој мери овим радовима реметили нормално одвијање саобраћаја.

На овај начин свим суграђанима, али и школарцима који су међу најмлађим пешацима обезбеђује се уочљивија смерница за безбедно учествовање у саобраћају. Подсећамо возаче да се адекватно паркирају или привремено задржавају у оквиру истих како би се поштовао и уважавао и возач и пешак!

Извор и фото: ЈП „Градац“

Приредила: М. Матовић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.