Društvo Kultura Obrazovanje

Отпочиње Јавна расправа о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о дуалном образовању

Извор: Министарство просвете

Јавне расправе од друштвеног значаја укључују потребу информисања друштва, али и укључивања истог у сам процес расправе.

Наиме, Министарство просвете и Канцеларија за дуално образовање и Национални оквир квалификација позивају све грађане и стручну јавност да се упознају са текстом Нацрта закона о изменама и допунама Закона о дуалном образовању, као и да дају своје предлоге и сугестије. Јавна расправа спровешће се у периоду од 17. марта до 6. априла 2023. године.

Прва трибина о предложеном Нацрту закона одржаће се у четвртак, 23. марта 2023. године у 11.00 часова у Великој сали Скупштине Аутономне покрајине Војводине, Владике Платона 1, Нови Сад.

Предлози и сугестије достављају се Министарству просвете и Канцеларији за дуално образовање и Национални оквир квалификација преко Формулара за достављање предлога и сугестија за измену и/ или допуну, на  имејл адресе: gabrijela.grujic@dualnok.gov.rs и ljiljana.nenadovic@mpn.gov.rs, са назнаком: „Нацрт закона о изменама и допунама Закона о дуалном образовању”.

Приредила: Милица Матовић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.