Foto-galerija Grad

Овације и у „Милици“

Основна школа „Милица Павловић“, у којој су некада учили репрезентативац Алекса Аврамовић и помоћни тренер наше кошаркашке репрезентације Марко Мариновић Малина, добила је од компаније „Моцарт“ опрему за наставу физичког васпитања.

Дародавцима, као и Чачанима Алекси, Марку и Феђи Сретеновићу, кондиционом тренеру српске репрезентације, ђаци и професори приредили су величанствен дочек.

– Живите овај период пуним плућима, јер је то нешто најлепше што ће вам се догодити. Те школске игранке, дружења. Много је лепи видети да се оволико деце окупи и окрене спорту. Следите своје снове – поручио је Алекса млађим другарима и подсетио их зашто је ђачко доба најлепше.

Током Светског првенства у кошарци, компанија „Моцарт“ организовала је акцију „Сваки поен вреди више“. Новчано су награђивани постигнути кошеви и тројке. Прикупљена средства биће искоришћена за помоћ школама у којима су учили поједини наши кошаркашки репрезентативци, као и пројекте Савеза за школски спорт који је „Моцартов“ парнер у овој акцији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.