Пројино брашно | 80-90 | |
Кромпир -млади | 50-70 | |
Пасуљ | 200-400 | |
Паприка | 100-250 | |
Парадајз | 100-150 | |
Краставци | 80-120 | |
Тиквице | 70 | |
Цвекла | 100-120 | |
Спанаћ | ||
Купус | 70 | |
Целер | 250 | |
Першун веза | 30 | |
Шаргарепа | 100-150 | |
Зелени лист купуса | 50-60 | |
Зелена салата | 80 | |
Црни лук | 80-100 | |
Бели лук | 700 | |
Шампињони | 200 | |
Броколи | 250 | |
Празилук | 200 | |
Карфиол | 250 | |
Плави патлиџан | 200 | |
Кисели купус | 120 | |
Млади лук (веза) | ||
Корнишони | 100-120 | |
Ротква | ||
Ротквице | ||
Боранија | 300 | |
Крушке | 100-150 | |
Јабуке | 40-100 | |
Боровнице | 800-1000 | |
Трешње | ||
Kаjсије | ||
Мед | 800-1000 | |
Нектарине | 100-130 | |
Брескве | 100-130 | |
Суве шљиве | 500 | |
Лубенице | 35 | |
Купине | 400 | |
Малине | 600 | |
Шљиве | 50-80 | |
Грожђе | 230 | |
Лимун | 220 | |
Јужно воће | 100-220 | |
Лешници 1кг | 1000-1200 | |
Језгра ораси | 1000 | |
Очишћена живина | 200-370 | |
Јаја | 8-14 | |
Кајмак | 600-850 | |
Сир | 250-500 | |
Пршута | 900-1900 | |
Сланина | 350-800 | |
Суџук | 800 |
Телад | ||
Дебеле свиње | ||
Прасад | 230-240 | |
Овце | 110-120 | |
Јагњад | 230-250 | |
Пшеница | 30 | |
Кукуруз | 30 | |
Јечам | 30 |
ШАРАН | 399 | |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 469 | |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 359 | |
ГИРИЦЕ | 149 | |
ОСЛИЋ ХЕК | 409 | |
ФИЛЕТ СОМА | 295 | |
СКУША | 349 | |
ХАРИНГА | 249 | |
ПАСТРМКА | 519 |