Grad

ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

Пројино брашно 80-90
Кромпир -млади 50-70
Пасуљ 200-400
Паприка 100-250
Парадајз 100-150
Краставци 80-120
Тиквице 70
Цвекла 100-120
Спанаћ    
Купус 70
Целер 250
Першун веза 30
Шаргарепа 100-150
Зелени лист купуса 50-60
Зелена салата 80
Црни лук 80-100
Бели лук 700
Шампињони 200
Броколи 250
Празилук 200
Карфиол 250
Плави патлиџан 200
Кисели купус 120
Млади лук (веза)    
Корнишони 100-120
Ротква    
Ротквице    
Боранија 300
Крушке 100-150
Јабуке 40-100
Боровнице 800-1000
Трешње  
Kаjсије  
Мед 800-1000
Нектарине 100-130
Брескве 100-130
Суве шљиве 500
Лубенице 35
Купине 400
Малине 600
Шљиве 50-80
Грожђе   230
Лимун 220
Јужно воће 100-220
Лешници 1кг 1000-1200
Језгра ораси 1000
Очишћена живина 200-370
Јаја 8-14
Кајмак 600-850
Сир 250-500
Пршута 900-1900
Сланина 350-800
Суџук 800
Телад    
Дебеле свиње    
Прасад 230-240
Овце 110-120
Јагњад 230-250
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
ШАРАН 399
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ       469
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 359
ГИРИЦЕ 149
ОСЛИЋ ХЕК 409
ФИЛЕТ СОМА 295
СКУША 349
ХАРИНГА 249
ПАСТРМКА 519

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.