ПИЈАЦА
Društvo

ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

     НАЗИВ РОБЕ   01. 07.   08. 07.   15. 07.
Пројино брашно 100-120 100-120  
Кромпир 80-100 80-100  
Пасуљ 250-500 250-500  
Паприка 150-220 100-170  
Парадајз 130-170 100-150  
Краставци 80-100 80-100  
Тиквице 50-70 50-70  
Цвекла 100 100  
Спанаћ      
Купус 50-70 50-70  
Целер 200-250 200-250  
Першун веза 30 30  
Шаргарепа 80-100 80-100  
Зелени лист купуса 50-60 50-60  
Зелена салата 30 30  
Црни лук 80-100 80-100  
Бели лук 1000 1000  
Шампињони 280 280  
Броколи 250 250  
Празилук 200 200  
Карфиол 250 250  
Плави патлиџан 300 300  
Кисели купус 120-150 120-150  
Млади лук (веза) 50 50  
Mлади кромпир 80-100    
Ротква      
Ротквице 40-50 40-50  
Боранија 200-250 200-250  
Крушке 120-200 120-200  
Јабуке 30-120 30-120  
Трешње      
Диње 90 80-100  
Kаjсије 100 110  
Мед 900-1200 900-1200  
Нектарине 150 80-120  
Брескве 70-100 80-120  
Суве шљиве 400-550 400-550  
Лубенице 60 50  
Купине   500  
Малине 800 800  
Шљиве 120 120  
Грожђе 70-100 70-100  
Лимун 260 260  
Јужно воће 110-250 120-250  
Лешници 1кг 1000-1200 1000-1200  
Језгра ораси 1200 1200  
Очишћена живина 329-420 329-420  
Јаја 9-18 10-18  
Кајмак 800-1000 800-1000  
Сир 300-500 300-500  
Пршута 1200-2200 1200-2200  
Сланина 500-1000 500-1000  
Суџук 900 900  
СТОЧНА ПИЈАЦА    
Телад    
Дебеле свиње    
Прасад 300 300
Овце 120-130 120-130
Јагњад 330-350 300
Пшеница 45 45
Кукуруз 45 45
Јечам 45 45
ШАРАН 799 799
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 759 759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429 429
ГИРИЦЕ 199 199
ОСЛИЋ ХЕК 549 549
ФИЛЕТ СОМА 579 579
СКУША 419 419
ХАРИНГА 329 329
ПАСТРМКА 699 699

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.