Пијаца (фото: Зора Симовиаћ)
Grad

ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР, Чачак, 1. октобар

ПИЈАЦА (фото: Мима Зиндовић)
ПИЈАЦА (фото: Мима Зиндовић)
Пројино брашно 80-100
Кромпир 60-80
Пасуљ 200-400
Паприка 100-170
Парадајз 80-150
Краставци 100-150
Тиквице 100
Цвекла 100-120
Спанаћ 200-250
Купус 70-80
Целер 250
Першун веза 30
Шаргарепа 100-150
Зелени лист купуса 50-70
Зелена салата 60-80
Црни лук 80-100
Бели лук 700-800
Шампињони 200-220
Броколи 300
Празилук 180
Карфиол 200
Плави патлиџан 60-70
Кисели купус 200
Млади лук (веза)  
Корнишони 100-150
Ротква 100-150
Ротквице  
Боранија 200-250
Крушке 100-130
Јабуке 40-100
Дуње 100-120
Трешње  
Kаjсије  
Мед 800-1200
Нектарине 130-170
Брескве  
Суве шљиве 400-500
Лубенице 300
Купине  
Малине  
Шљиве 80-120
Грожђе 120-160
Лимун 220
Јужно воће 120-250
Лешници 1кг 1000-1200
Језгра ораси 1000
Очишћена живина 279-370
Јаја 8-14
Кајмак 600-850
Сир 250-500
Пршута 900-1900
Сланина 350-800
Суџук 800
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 200-220
Овце 110-120
Јагњад 260
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
ШАРАН 449
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 469
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 369
ГИРИЦЕ 149
ОСЛИЋ ХЕК 479
ФИЛЕТ СОМА 295
СКУША 349
ХАРИНГА 249
ПАСТРМКА 549
Пијаца (фото: Зора Симовиаћ)
Пијаца (фото: Зора Симовиаћ)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.