Grad

ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР, ЧАЧАК, 6. АВГУСТ

Пројино брашно 80-90
Кромпир – млади 50-70
Пасуљ 200-400
Паприка 100-150
Парадајз 100-150
Краставци 80-120
Тиквице 70
Цвекла 100-120
Спанаћ  
Купус 50-60
Целер 250
Першун веза 30
Шаргарепа 100-150
Зелени лист купуса 50-60
Зелена салата 80
Црни лук 80-100
Бели лук 700
Шампињони 200
Броколи 250
Празилук 200
Карфиол 250
Плави патлиџан 200
Кисели купус 120
Млади лук (веза)  
Корнишони 100-120
Ротква  
Ротквице  
Боранија 300
Крушке 100-150
Јабуке 40-100
Боровнице 800-1000
Трешње 150
Kаjсије 200
Мед 800-1000
Нектарине 80-130
Брескве 100-150
Суве шљиве 500
Лубенице 35
Купине 400
Малине 600
Шљиве 50-70
Јагоде  
Лимун 200
Јужно воће 90-200
Лешници, 1 кг 1000-1200
Ораси, језгра 800-1000
Очишћена живина 200-370
Јаја 8-14
Кајмак 600-850
Сир 250-500
Пршута 900-1900
Сланина 350-800
Суџук  
   
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 220-240
Овце 110-120
Јагњад 230-250
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
ШАРАН 399
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 4169
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 359
ГИРИЦЕ 149
ОСЛИЋ ХЕК 409
ФИЛЕТ СОМА 295
СКУША 349
ХАРИНГА 249
ПАСТРМКА 519

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.