Društvo

ПЛЕС, НАЈЛЕПШИ ДВОРАНСКИ СПОРТ

ПЛЕСНИ КЛУБ “ЛУНА” УПИСУЈЕ НОВЕ ЧЛАНОВЕ

Нова сезона је почела, а поред припреме за наступајућа такмичења, ове године, Плесни клуб “Луна” уписује нове чланове. 

– Бављење спортом, а нарочито спортским плесом, вишеструко доприноси развоју детета, како телесном, тако и духовном, јер физичка активност у споју са музиком, ослобађа од стреса и напетости. Такође, потпомаже развоју личности и социјализацији кроз игру, тренинге и путовања. У интересу здравља и формирања личности детета спорт је право решење, а самим тим и плес, као један од најпопуларнијих базичних спортова. Сви заинтересовани дечаци и девојчице могу да се учлане да заједно тренирамо најлепши дворански спорт – рекао је Дарко Вујаковић из Плесног клуба “Луна”, позивајући све суграђане који жела да плешу, тренирају и путују да им се придруже. 

Упис је отворен за све узрасте, за такмичарске и рекреативне групе, а кроз скоро 30 година постојања, рада и остварених сјајних резултата Плесни клуб “Луна” је показао да је тим коме се верује.  

– Спортски плес је изузетно атрактивна, међународно призната и стандардизована спортска дисциплина која представља јединствени спој спорта и уметности. Поред поделе на латино (самба, румба, ча-ча-ча, пасо добле и xајв) и стандардне плесове (енглески и бечки валцер, танго, слоњфоx и љуицкстеп), можемо га поделити и на плес у пару (дечак и девојчица), или формацијском тиму – подсећа Дарко Вујаковић. 

Сви заинтересовани више информација могу добити позивом на телефон 060 7 224 730, или посетом клуба Гимназије сваког радног дана од 18 до 22 часа, као и на Фејсбук и Инстаграм страницама Плесног клуба “Луна”. 

Н. Р.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.