Sport

ПОЧИЊЕ „ФЕСТИВАЛ ЗДРАВОГ ДУХА“

Овогодишњи, други по реду, „Фестивал здравог духа“ подељен је у два дела. Први ће бити на програму у суботу, 25. јуна, и њега ће обележити треће издање трке „Мала Света гора“.

  • Имаћемо више од 300 тркача у такмичарском програму. Они ће се надметати на деоницама дугим пет и десет километара, као и у полумаратону. Пре главне, биће одржане трке предшколаца и особа са посебним потребама. Оне ће окупити близу 150 учесника – износи податке Иван Чвркић, председник Организационог одбора Фестивала.

Учесници првог Фестивала

Чвркић је посебно задовољан чињеницом да ће, за разлику од претходне, када су дошли тркачи из шест држава, ове године десет земаља имати своје представнике.

Церемонију свечаног отварања у Овчар Бањи, почиње у 10.15, увеличаће најпознатија српска трубачица Данијела Веселиновић.

ЗБОГ ОДРЖАВАЊА ТРКЕ ОД 9.30 ДО 13.30 БИЋЕ ЗАТВОРЕН ЗА САОБРАЋАЈ ПУТ КОЈИ ВОДИ ОД МОСТА У ОВЧАР БАЊИ ДО ИЗА ВИДОВСКОГ ТУНЕЛА

Други део биће одржан 10. јула и тада ће на програму бити крос акватлон (комбинација кроса и пливања) и планинска трка.

Организатори овог догађаја су Удружење „Чачански полумаратон, „Удружење Чачана у Чачку“, Триатлон тим „Борац“ уз подршку Града Чачка и Туристичке организације Чачка.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.