Grad

Pomoć za Jelicu Šibinac iz Čačka

Udruženju Čačna u Beogradu su se za pomoć obratili prijatelji i poznanici naše sugrađanke, Čačanke Jelice Šibinac. Jelica je rođena 1977. godine u Čačku. Pre 20 godina dijagnostifikovan joj je dijabetes sa kojim se bori sve ove godine. Bolest je u međuvremenu uznapredovala. Došlo je do gangrenoznih promena, koje su dovele do manjih amputacija na oba stopala, kao i sve većih problema sa pojavom otvorenih rana.

Jeličino lečenje svih ovih godina podrazumevalo je vaskularne i manje hirurške intervencije, tretmane u hiperbaričnoj komori i banjsko lečenje, što više nije dovoljno. Zadnja nada, da bi zaustavila progresiju bolesti, je terapija kubanskim injekcijama koja se radi u inostranstvu. Cena intervencije je oko 22.500 EURA. Jelica je mlada žena, samohrana majka, koja nije u mogućnosti da sama finansira ovaj tretman koji joj je potreban što pre. Ukoliko uskoro ne ode na lečenje preti joj amputacija obe noge.

Poziv za pomoć Jelici već je objavljen preko Humanitarne organizacije „Budi human“ na veb adresi https://www.budihuman.rs/sr/nase-price/994/jelica-sibinac i preko nje se mogu obaviti uplate.

Pomoć Jelici Šibinac slanjem SMS poruke iz Srbije:
Upisati u poruci 994 i poslati SMS na broj 3030 (cena poruke je 200 dinara)

Pomoć Jelici Šibinac slanjem SMS poruke iz Švajcarske:
Upisati u poruci human994 i poslati SMS na broj 455 (cena poruke je 20 CHF)

Pomoć Jelici Šibinac uplatom na dinarski račun:
160-6000000856536-68

Pomoć Jelici Šibinac uplatom na devizni račun:
160600000085706921
IBAN: RS35160600000085706921
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Humanitarna organizacija „Budi human“ – Za Jelicu Šibinac

Ovim putem apelujemo na članove našeg Udruženja Čačana u Beogradu, Čačane u Čačku i Beogradu, kao i sve ostale ljude dobre volje koji žele i mogu da pomognu, da donacijama podrže akciju prikupljanja novca za našu zemljakinju Jelicu Šibinac. Pomoć se može poslati putem SMS poruka iz Srbije i Švajcarske, kao i uplatom na dinarski i devizni račun Humanitarne organizacije „Budi human“. Svi podaci se nalaze u tekstu iznad.

Udruženje Čačana u Beogradu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.