Аутор фотографије Културни центар “Мија Алексић”
G.Milanovac Region

Представа за децу „Авантуре Пипи Дуге Чарапе“

Представа за децу „Авантуре Пипи Дуге Чарапе“

Представа „Авантуре Пипи Дуге Чарапе“ продукцијске куће “Хајде обрадуј дан” (ХОД) из Београда на сцени Културног центра “Мија Алексић” у Горњем Милановцу биће изведена у среду, 27. марта од 18 сати.

Фото: Културни центар “Мија Алексић”
Аутор фотографије: Културни центар “Мија Алексић”

Представу су на сцену поставили Татјана Миланов и Никола Марковић. Костим потписује Светлана Зојкић. Сценографију су урадили Татјана Миланов и Тања Жиропођа. Музику Зоран Несторовић и Константин Ацевскски, а у представи играју: Марија Жеравица, Иван Ћирић и Татјана Миланов.

О представи:

Најјача девојчица на свету, домишљата и маштовита, Пипи Друга Чарапа је добила дојаву, преко свог супер детективског звона, да је комшиница бака Милка у опасности. Наиме, она очекује драгоцено благо да јој стигне поштом. Пипи много воли своју комшиницу која прави најбоље колаче од јагода на свету, и зато је одлучила да јој помогне. Позива свог верног пријатеља, Симу да направе план. Откривају да иза свега стоје грамзиви крадљивци, Гир и Бак.

Ова динамична представа, са богатом сценографијом и раскошним костимима шаље поруку да су најдрагоценије благо људи које волимо и да је у животу све лепше и лакше када се играмо, када маштамо и када делимо са ближњима. Представа је намењена деце узраста од три године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.