G.Milanovac Kultura Region

Представљање књиге „Умеће преображаја живота” Душана Јовановића


Културни центар Горњи Милановац представиће у петак, 12. маја 2023. године у великој сали књигу “Умеће преображаја живота” коју потписује Душан Јовановић, дипл.инж.маш, дугогодишњи директор и консултант многих компанија. Почетак промоције је у 18.00 часова.


Књига је плод четрдесетогодишњег истраживања и духовног трагалаштва аутора. Бави се позитивним мислима, животном филозофијом, езотеријом, служи као водич са животним упуствима и намењена је духовним трагаоцима. Књига помаже у откривању животне сврхе, говори о значају одлука, знања, дисциплине и живота у складу са Законима универзума.


„УМЕЋЕ ПРЕОБРАЖАЈА ЖИВОТА“ открива: Како наше одлуке утичу на наш живот? Како открити и живети своју мисију-сврху? Како учинити преображај живота ако живот крене странпутицом? Како планирати и остварити животне циљеве? Значај знања и духовног трагалаштва. Како дисциплина има моћ да мења живот? Како поставити животне циљеве? Како живот у складу са законима универзума постаје богатији? Нову реч ЉУБИПЛИНА која је кованица од двеју речи љубав + дисциплина. Како преживети кризна времена, каква је нова Нојева капсула?

Извор: Културни центар Горњи Милановац

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.