Grad

Priznanje “Kapetan Miša Anastasijević” za tri čačanske kompanije

Čačanske kompanije „Unipromet“, „Auto Čačak“ i „Atenik komerc“ ovogodišnji su dobitnici nagrade “Kapetan Miša Anastasijević” koje su uručene u Gornjem Milanovcu pojedincima i institucijama sa teritorije Raškog i Moravičkog okruga.

„Unipromet“ je proglašen liderom konkurentnosti i održivog razvoja regiona, „Auto Čačak“ je nagrađen za poslovnu viziju i doprinos razvoju Moravičkog okruga, dok je „Atenik komerc“ dobio nagradu za najbolji porodični biznis u regionu.

Među nagrađenima su Vojin Vukadinović, izvršni direktor kompanija “Metalac a.d.” za razvoj, digitalne komunikacije, IT i marketing kao najbolji mladi menadžer, Svislajon (Swisslion) Takovo za naj brend i Olivera Matović, direktorka proizvodno-tehničkog sektora kompanije “Spektar”, kao naj žena u biznisu.

Najbolje usluge u regionu pruža gornjomilanovačka “RP štamparija”, Muzej rudničko-takovskog kraja nagrađen je za afirmaciju kulturno-istorijskog nasleđa i očuvanje tradicije srpskog naroda, dok je agencija “Niveus tim” nagrađena za najbolje usluge socijalne zaštite i društvena odgovornost.

Među 17 dobitnika nagrade je i nekoliko kompanije iz Kraljeva i Novog Pazara.

Izvor: MNA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.