Društvo

ПСИХОСОЦИЈАЛНА ПОМОЋ И ОВЕ ЈЕСЕНИ У „ОГЛЕДАЛУ“

Пројекат „Психосоцијална помоћ и  подршка особама оболелим од малигних болести” реализује се у „Огледалу“ од 2018. године и једини је те врсте у нашем граду. И ове године Град Чачак је финансијски подржао пројекат. Програм реализују Драгана Тимотијевић и Ана Милетић Миловановић, психолози-психотерапеути Центра за лични раст и развој „Огледало“. Као и до сада, партнери на пројекту су Удружење особа оболелих од малигних болести “Вера”, Удружење “Здрав дух” и Планинарско друштво “Каблар”.

– У току психотерапијског групног рада упознајемо се са начинима успешног превазилажења стресних ситуација, психолошким механизмима који помажу у излечењу, а чланови групе пружају једни другима значајну подршку разменом информација, организовањем заједничких дружења и међусобним подстицањем на развој здравих навика – наводе Драгана и Ана.  

Радионице почињу од данас, 15. септембра (18 часова) и биће организоване до краја године, у просторијама „Огледала“, у Улици војводе Степе 129. Сви заинтересовани за овакву врсту помоћи могу се пријавити на број телефона: 064 272 1078 (Драгана Тимотијевић).

Приредила: В. Т.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.