Region

„ПУТЕВИ СРБИЈЕ“: СПРЕМНО ДОЧЕКУЈЕМО ПРЕДСТОЈЕЋЕ ПРАЗНИКЕ


„Путеви Србије“ спремно дочекује предстојеће празнике, када се очекује појачан интензитет саобраћаја на српским аутопутевима, а тим поводом издало је и саопштење следеће садржине:


Интензивиран је рад на наплатним станицама, сви канали за наплату путарине и дистрибуцију картица су у функцији 24 часа дневно без паузe. 
Повећан је број инкасаната на наплатним станицама како би се обезбедио несметан пролазак возила услед појачаног саобраћаја на аутопутевима у Републици Србији.
Најбржи пролазак кроз наплатне станице омогућава електронска наплата путарине (ЕНП), која значајно скраћује време путовања и омогућава возилима пролазак без заустављања, а уједно представља и јефтинији вид плаћања путарине.  
Учесници у саобраћају путем портала на аутопутевима и апликације за мобилне телефоне „Путеви Србије“, информишу се у реалном времену о евентуалним задржавањима на наплатним станицама, прекидима саобраћаја, стању коловоза, временским приликама и другим неопходним информацијама.
Детаљне информације о стању на државним путевима Републике Србије у реалном времену, можете наћи на интернет презентацији ЈП „Путеви Србије“ на линку:  https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/servisne-informacije-all и путем мобилне апликације ЈП „Путеви Србије“.
ЈП „Путеви Србије“ апелује на све кориснике путева и учеснике у саобраћају да се придржавају прописа и да се не укључују у саобраћај без зимске опреме, поготово на критичним деоницама, у циљу избегавања евентуалних проблема који могу да наступе приликом снежних падавина, као и да поштују ограничења брзине и да обавезно користе зимску опрему и буду стрпљиви, како не би угрозили свој живот и животе других. 
ЈП „Путеви Србије“ свим учесницима у саобраћају жели срећну Нову годину и Божић!


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.