G.Milanovac

Rekonstruisanu „Sokolanu“ večeras otvara Uroš Tripković

Kompanija Mozzart svoju akciju „Sto terena za jednu igru“ seli u Čačak, i poklanja Čačanima potpuno rekonstruisani teren kod Sokolane, jedan od najpoznatijih terena za košarku u ovom gradu! Zablistalo je novo ruho popularnog „Partizanova“ i od sutra, 18. avgusta biće otvoreno za sve basketaše koji će moći odmah da odme snage na novoj podlozi i profesionalnim koševima.

Screenshot_1

Ovaj teren će od sada nositi ime bivšeg reprezentativca Uroša Tripkovića, koji je baš na ovom terenu počeo da „tapka basketaru“ i koji će i svečano predati svojim sugrađanima igralište na korišćenje.

Čačak je iznedrio mnogo šampiona, svi su oni počeli na otvorenim terenima, a razvijali se u Borcu, Železničaru i doprineli da naša košarka dođe na svetski tron. Od Radmila Mišovića, Dragana Kićanovića, Željka Obradovića i svih mlađih generacija košarkaša koji su potvrđivali uspeh svojih prethodnika, Čačak je postao i ostao kolevka srpske košarke. Do sada je kompanija Mozzart obnovila terene u Pirotu, Prijepolju, Feketiću, Zrenjaninu, Kragujevcu, Vrnjačkoj Banji, Velikoj Drenovi, Kruševcu, Valjevu, Šapcu, Pribojskoj banji, Labudovom brdu, Mačvanskoj Mitrovici, Beloj crkvi, Svilajncu, Preševu, Negotinu, Rumi, Novom Sadu, Nišu, Kovinu, Obrenovcu, Leskovcu, Zrenjaninu, Raškoj, Novoj Varoši, Bačkoj Palanci, Zaječaru, Bajinoj Bašti, Lazarevcu, Čukarici, Paraćinu, Čukaričkoj padini, Ubu, Savskom vencu, Vrbasu, Užicu, Kikindi, Inđiji, Subotici, Prokuplju, Smederevskoj palanci… I biće ih još. Nastavljamo do svih 100 obnovljenih terena!

Dođite na teren u petak od 18 časova da zajedno otvorimo 47. teren u društveno odgovornoj akciji kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“!

Kompanija Mozzart

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.