G.Milanovac Region

РЕКОНСТРУКЦИЈА СТЕПЕНИШТА КОД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ ,,СВЕТИ САВА“ У ЗАВРШНОЈ ФАЗИ


Општина Горњи Милановац наставља са улагањима у школску инфраструктиру. Данас су завршени „рехабилитација“ пешачке стазе код ОШ “Свети Сава”, од Улице Бошка Бухе до Улице Душана Дугалића.

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац је том прилико истакао да су безбедност деце и квалитетни и сигурни школски објекти на првом месту:
–На иницијативу мештана и колектива ОШ “Свети Сава,” данас су завршени радови на степеништу које је било у веома лошем стању. Остаје да се офарба ограда и изнивелише терен са обе стране степеништа, што ће бити завршено у наредних пар дана.


Ковачевић је додао да су улагања у безбедне квалитетне школске објекте, међу приоритетима општине Горњи Милановац:
-Настављамо са улагањима у школску инфраструктуру. У претходном периоду смо реновирали и изградили три нова дечја игралишта на сеоском подручју, на градском смо урадили комплетну реконструкцију ОШ “Момчило Настасијевић”, нову школу за децу са посебним потребама. Имаћемо још радова на “трећој основној”, од Министарства смо добили новац за замену фасадне столарије, па ћемо наставити континуирано улагање у школске објекте.
Уговорени износ радова је 1.228.500,00 динара. На поменутој стази, односно степеништу предвиђена је уградња бехатон коцки.
Извођач радова је грађевинско предузеће АР Градња.

Извор: Ча глас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.