Društvo

REKORDAN BROJ KLIZAČA NA KLIZALIŠTU

Više od 3.000 klizača zabeleženo je u prvih deseta dana 2020. godine na klizalištu koje je formirano na terenima Sportskog centra Mladost i jedan je od dosadašnjih rekorda.

Tokom praznika bila je velika zainteresovanost Čačana za klizanje, izjavio je agenciji MNA direktor SC Mladost Miloš Stevanić, dodajući da je sa nastavkom školske godine taj broj opao.

“Već krajem januara očekujemo veću posetu kada se đaci ponovo raspuste. Pored korisnika kartice ‘Tri plus’ koji imaju pravo na besplatno klizanje, tu mogućnost imaju i sve organizovane školske grupe sa svojim profesorima, a već smo imali posetu đaka iz Osnovne škole ‘Vuk Karadzić’”, rekao je Stevanić.

Prema njegovim rečima, od 1. do 7. februara, u saradnji sa školom sporta Kasper, organizovana će biti besplatna škola klizanja, dok su za 7. februar predviđene tradicionalne igre na ledu za najmlađe sugrađane.

“Pozivam sve naše sugrađane da i u narednom periodu uživaju u čarima klizanja i ujedno ih molimo da vode računa o svojoj, ali i bezbednosti ostalih klizača”, poručio je Stevanić.

Klizanje se kao i prethodnih godina sprovodi u četiri termina od po sat i po.

Prvi termin je u 12:00, a svaki naredni dva sata kasnije.

Izvor: MNA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.