Sport

РЕВАНШИРАТИ СЕ КРАЉЕВЧАНИМА

Вечерас од 19 сати у хали крај Мораве биће одигран сусрет 16. кола Адмирал Бет КЛС лиге у коме се састају „Чачак 94 Quantox“ и краљевачка „Слога“. У првом делу првенства, у утакмици одиграној у граду на Ибру, домаћин је после доста узбуђења остварио победу 104:97, а има ли места надању за реванаш говоре тренер Иван Радовановић и првотимац Богдан Недељковић.

Богдан Недељковић и Иван Радовановић
  • О квалитету противника најбоље говори податак да уз „Златибор“ представља српску кошарку у АБА 2 лиги. Играју веома брзо. У сваком тренутку знају шта желе. Како у нападу, тако и у одбрани и зато ће ово физички бити захтевна утакмица. – укратко је описао противничку екипу Иван Радовановић.

Упркос одређеним кадровским проблемима оптимизма код играча не недостаје.

  • У прошлој утакмици против „Златибора“ смо доказали да можемо да се равноправно носимо са објективно јачим екипама и убеђени смо да можемо начинити изненађење – каже Недељковић.

Обојица су позвали публику да у што већем броју дође и помогне домаћину да оствари јако важну победу. Осим спортског, ту је и хуманитарни део, јер је познато да се део прихода остварен продајом улазница уплаћује у хуманитарне сврхе. Овог пута средства су намењена браћи Милошу и Стефану Протићу на које је мучки пуцано док су носили бадњак на Косову и Метохији. Компанија „Quantox“ ће са своје стране њима определити двоструку вредност износа прикупљеног продајом карата које за одрасле коштају 250, за средњошколце 100 динара.

На овој утакмици први пут ће дрес „Чачка 94 Quantox“ обући још једно појачање из САД. Реч је о 24-годишњем и 196 сантиметара високом Девону Данијелсу који игра на позицији бека. Клуб су напустили Братислав Пауновић, каријеру наставља на Кипру, и Лука Андрић, прешао у редове „Железничара“.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.