Sport

РЕВАНШИРАТИ СЕ СОМБОРЦИМА

Најлошију прву четвртину играчи „Чачка 94 Quantox“ одиграли су у четвртом колу КЛС против „Џокера“. Домаћин је након десет минута водио 32:7! Испоставило се да је то била ненадокнадива предност и екипа из Сомбора је остварила победу 87:79. Прилика да се надокнади пропуштено у овом мечу биће у суботу, 27. јануара, у хали крај Мораве.

Коста Никитовић и Никола Гашић
  • Ради се о екипи која је у досадашњем делу првенства остварила одличне резултате („Џокер“ је шестопласиран са бодом заостатка за „Чачком 94 Quantox“), а доласком неколицине нових играча изгледају битно другачије у односу на наш први сусрет. Наша спремност се не доводи у питање, јер одлично радимо, а таква је и атмосфера у тиму. Амбиције и очекивања су јаснa: одбранити домаћи паркет – поручио је све бољи центар Никола Гашић.

Тим менаџер Коста Никитовић је подестио да ће и овог пута улаз бити слободан, а посетиоци ће моћи да у складу са својим могућности помогну лечењу суграђанке Нађе Марковић. Гашић и Никитовић и овог пута очекују велику подршку са трибина која се показала пресудном на претходним утакмицама.

Дуел 19. кола КЛС између „Чачка 94 Quantoxa“ и „Џокера“ почиње у 17 сати.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.