Aktuelno Sport

RIBOLOVNI KUTAK ZAPADNE SRBIJE

Iako se nivoi voda još nisu vratili na uobičajeni letnji nivo, na rekama i jezerima zapadne Srbije ostvareni su odlični rezultati.


Na Limu je dobro hvatana bela riba, poneka pastrmka i mrena. Od 15. juna na jezeru u Potpeću, pored ovih vrsta uhvaćen je i poneki som. Kod Brodareva, ribarski sladokusci su uživali u lovu na krkušu i mrenu. Na Drini je najviše bilo ulovljenih primeraka skobalja, plotica, pastrmki, a našao se i poneki lipljan. Kao mamce, naše kolege su koristile hleb, crva i travu. Kod Kokinog broda najviše su pecani skobalj, plotica, klen, poneki smuđ i zlatovka. Skobalj je fino hvatan i na jezeru Vrutci, a bilo je još i uhvaćenih bodorki i klenova. Pastrmka i lipljan su, po običaju, najviše pecani na Rzavu i Đetinji, a celim tokom Zapadne Morave lepo su hvatani skobalj, nosara, klen, šaran i poneki som. Kod Knića, sve su bolji rezultati u pecanju deverike, bodorke, šarana, soma, a bilo je i nekoliko uhvaćenih smuđeva i štuka.


Kolege, lepo je kada nam sa svih ribolovnih područja šaljete ovako dobre vesti. Nadamo se da će vas i naredne nedelje ovako poslužiti sreća, a mi vam želimo još bolje rezultate. Do sledećeg izdanja “Kutka“ BISTRO!!!
Pripremili Šnel i Duba

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.