Grad

ROGANOVIĆ ISTAKAO DA DVERI ŽELE DA BUDU BUDUĆA VLAST

Danas se medijima prvi put obratio novi predsednik Gradskog odbora Dveri doktor Milan Roganović, koji je na početku zahvalio svim članovima ove političke grupacije, koji su, kako je rekao odgovorno i strpljivo gradili Dveri i rodoljubivu politiku koja u centar stavlja porodicu, zastupa običnog čoveka, radnika, poljoprivrednika, privrednika, službenika, prosvetnog i zdravstvenog radnika i svakoga ko se u ovim teškim vremenima bori za pravo da radi i da od svoga rada pristojno živi.

Kako je istakao Roganović Dveri žele da žele da budu buduća vlast i stvore sve uslove da Čačak, kako je rekao, prema svim merilima bude poželjno mesto za život, da se građani mnogo više pitaju i odlučuju u kakvom gradu žele da žive.


„Želimo da infrastrukturno, komunalno, urbanistički, saobraćajno uredimo Čačak, da postane grad preduzetništva, porodičnih firmi, ali i grad mladih, sporta, univerzitetski centar, grad sa mnogo više zelenila. U tom smislu Dveri rade na novom programu za novi, uređeni, radni, perspektivni, pristojniji Čačak“, zaključio je Roganović.

Ča Glas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.