Hronika

SA SEKIROM U KAFIĆ

Policija će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku, podneti krivičnu prijavu protiv tridesetosmogodišnjeg muškarca, zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje izvršio krivično delo nasilničko ponašanje u kafiću “Distrikt” u centru grada, potvrđeno je agenciji MNA u Policijskoj upravi.

Policija navodi da je on mahao sekirom ka gostima lokala, kao i da je tom prilikom povredio jednog zaposlenog.

Vlasnik kafića “Distrikt” Danilo Paunović, izjavio je agenciji MNA da se radi o muškarcu sa inicijalima M.M…

On je ističao kako je M.M. izašao iz taksi vozila, u noći između subote i nedelje i krenuo prema njumu dok se nalazio ispred lokala, a zatim nasrnuo sekirom.

“Sklonio sam se i on je potom ušao u lokal gde je počeo sekirom da napada goste. Nekoliko njih je lakše povređeno. Nastala je panika, devojke su vrištale i istrčale napolje, dok je jedan broj gostiju počeo da ga gađa. On je zatim istrčao iz kafića i uleteo u taksi”, rekao je Paunović.

Paunović navodi da je M.M. ponovo došao ispred lokala u nedelju oko 19.30 sati kada se održavala privatna žurka, ali da mu obezbeđenje nije dozvolili da uđe.

Vlasnik “Distrikta” negoduje što je M.M. pušten dva sata nakon privođenja i što je ovo delo kvalifikovano kao nasilničko ponašanje.

Izvor: MNA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.