Grad

СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА ЗАКАЗАНА ЗА ПОНЕДЕЉАК

У понедељак, 7. фебруара, на 36. седници Градског већа, већници ће разматрати предлоге Програма енергетске ефикасности Града Чачка за период од 2022 до 2024. године и Програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине за 2022. годину, као и доношење Правилника о изменама и допунама о оставривању права и пружању услуга у социјалној заштити.

На седници ће бити разматрани, између осталог, и предлози одлука о спровођењу јавних кокнурса за избор директора јавно комуналних предузећа „Водовод“ Чачак и „Паркинг сервис“ Чачак.

Градско веће ће разматрати и предлог стручне комисије за избор годишњих, односно, посебних програма у области спорта, односно, извештаје о реализацији програма, којима се оставрује општи интерес у области спорта на територији Града Чачка у 2021. години.

На дневном реду седнице су и предлози измена и допуна одлука о организовању градских установа културе – Дома културе, Народног музеја, Градске библиотеке, Уметничке галерије „Надежеда Петровић“, Међуопштинског историјског архива за Град Чачак и општине Горњи Милановац и Лучани и Градског позоришта, као и утврђивање цене часа за услугу помоћ у кући, затим, цене дневног смештаја корисника у прихватилишту за жртве насиља и незбринута лица и делимичне накнаде трошкова комуналних услуга.

Међу тачкама дневног реда се налази и доношење решења о измени решења о образовању комисије за доделу средстава црквама и верским заједницама, као и доношење решења о употреби средстава сталне буџетске резерве.

Седница почиње у девет сати, а на њеном дневном реду се налази 21 тачка.

В. С.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.