Grad

SNS PROSLAVILA 11 GODINA POSTOJANJA I U ČAČKU

Gradski odbor SNS u Čačku obeležio je 11. rođendan, a centralni događaj u svečanoj sali hotela „Beograd“ bio je posvećen mladima ove stranke. Okupljenim omladincima kojih je bilo oko 150 obratili su se poverenici Gradskog odbora Igor Trifunović i Marko Parezanović, član predsedništva SNS Milun Todorović, kao i koordinator Unije mladih Dušan Radojević.


-Mnogi nisu verovali u naše ideje, mnogi su nam se podsmevali, ali smo mi dovoljno jako verovali da možem stvoriti jednu modernu stranku, koja se neće zasnivati na razlikama i podelama, već težiti da se svi okupimo oko zajedničkih ciljeva. Postala je snažna i jedna od najvećih partija u regionu – rekao je Marko Parezanović, poverenik GO SNS u Čačaku.


Gradonačelnik Čačka i član Predsedništva SNS Milun Todorović je naglasio je da uvek osluškuju potrebe mladih za koje se i iz gradskog i iz republičkog budžeta izdvajaju značajna sredstva.


-Želja jeste da se stranka kao i gradska uprava podmlađuje, ima mnogo dobrih i kvalitetnih ljudi i u SNS, ali i nestranačkim ličnosti. Želimo da im damo podršku i da se pogotovo dame, mlađe žene i devojke opredele za politiku i aktivno uključe u društvene promene u Čačku i Srbiji – reko je Todorović.


I. M.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.