Sport

„СПОРТСКЕ ИГРЕ МЛАДИХ“ ПО ПЕТИ ПУТ У ЧАЧКУ

„Спортске игре младих“ представљају највећи и најмасовнији аматерски спортски догађај у Европи. Србија му се прикључила пре девет година, а ово ће бити пети пут како се деца узраста од седам до 15 година надмећу у Чачку.

Овако је било на отварању прошле године

Сутра у 10 часова градоначелник Чачка Милун Тодоровић ће отворити „Дунав осигурање Спортске игре младих“ које ове године почињу управо у нашем граду. Овог пута, због лошег времена, церемнија свечаног отварања ће уместо на терену за мале спортове СЦ „Младост“ бити одржана у сали ШОСО „1. новембар“.

Промењена су и места одржавања такмичења, јер је било планирано да се све одвија на отвореним теренима СЦ „Младост“. Тако ће надметање у атлетици и између две ватре бити одржано у сали ШОСО „1. новембар“. Хала „Младост“ у Атеници је место где ће снаге одмерити екипе у малом фудбалу и рукомету, а ту ће бити одржана и еколошка радионица. Где би се одлучивало ко најбоље игра баскет, ако не у чачанском храму кошарке, хали крај Мораве. Такмичење у одбојци биће одржано у сали ОШ „Вук Караџић“, Дом слепих и слабовидих ће угостити стонотенисерке и стонотенисере, док ће се у конференцијској сали СЦ „Младост“ на Градском стадиону одлучивати ко ће наш град представљати у шаху на окружном такмичењу. 

Време одржавања такмичења у одбојци на песку биће одређено накнадно.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.