Društvo

SPORTSKI CENTAR „MLADOST“ DOBITNIK SPECIJALNOG PRIZNANJA ČAČANSKOG SPORTSKOG SAVEZA

Sportski Centar Mladost dobitnik je ovogodišnjeg specijalnog priznanja Čačanskog sportskog saveza, a kako kaže njegov direktor Miloš Stevanić, u 2020. godini „idemo još korak unapred“.


-U toku je rekonstrukcija gradskog bedema, a na proleće biće urađen i deo bedema pored fudbalskog terena sa veštačkom travom prema Košutnjaku. Ovaj deo dobiće i novu rasvetu sa novim klupama i kantama. Takođe biće uređena i sva prilazna stepeništa ka Sportskom centru Mladost – kaže Stevanić. On ističe da se u narednoj godini očekuje i završetak atletske staze.


-Još jedna velika investicija realizovaće se naredne godine na prostoru naše ustanove. U pitanju je kompletna rekonstrukcija gradske plaže – kaže Stevanić.


Nakon što je ove godine završen Park Mladosti, tereni za odbojku i košarku presvučeni u tartan podlogu, na proleće 2020. posle više godina na red dolazi i zamena asfalta na terenu za mali fudbal i rukomet, najavljuju iz Sc „MLADOST“.


Stevanić istiće da će na teritoriji grada Čačka biti izgrađeno devet dečjih igrališta za naše najmlađe sugrađane.

-Ovim će se zaokružiti jedinstvena celina kojom malo gradova može da se pohvali. Kada se pređe gradski bedem i krene ka Zapadnoj Moravi, na prostoru ustanove će brojnim sugrađanima biti ponuđeni sadržaji različitog karaktera. Od same reke, uređenog priobalja, gradskog stadiona, atletskog stadiona, bazena, terena za male sportove, teniskih terena, teretana, dečjih igrališta, trim staze, parka Mladosti… – objašnjava direktor SC „Mladost“.

I. M.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.