Aktuelno Društvo

СУТРА ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР ЗА ПОМОЋ МИНИ

Ученици и професори чачанске Економске школе у суботу 30. марта организују хуманитарни турнир у баскетуза помоћ ученици Гимназије Мини Месаровић (16).

Информација да је нашој младој суграђанки потребна помоћ никог није оставила равнодушним па тако ни чланове средње Економске школе.

У суботу у 10 часова на теренима популарне “Соколане” одржаће се турнир у баскету на коме учествују ђаци Економске, који ће котизације за учешће наменити Мини. Такође, посетиоци, у складу са својим могућностима, могу донирати средства у кутије које ће том приликом бити постављене на месту догађаја.

Да подсетимо, Мина похађа чачанску Гимназију, одличан је ђак, бави се балетом, учи стране језике, воли да се дружи… Након одређених симптома, јавила се доктору и након детаљнијих анализа установљена је апластична анемија. Конзилијум УДК “Тиршова” предложио је терапију и лечење коју Мина не може добити у Србији већ у Италији.

Време је веома битан фактор, због тога су ученици и професори муњевито реаговали и даће скроман допринос.

Компанија МОЗЗАРТ је већ реаговала и са 100.000 динара помогла да Мина оде на лечење у Италију.

И ми можемо помоћи сличним племенитим акцијама или послати СМС 625 на 3030 за Мину Месаровић преко фондције “Буди хуман”.
Директне уплате иду на број рачуна: 160 – 533519 – 19.

Извор: Моззарт спорт

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.