Sport

СТЕФАН ЈОКСИЋ ШАМПИОН БАЛКАНА

КАРТЕ КЛУБ „БОРАЦ“ ОПРАВДАО ЕПИТЕТ НАЈБОЉЕГ У СРБИЈИ

СТЕФАН ЈОКСИЋ ШАМПИОН БАЛКАНА

Балканско првенство за сениоре и децу одржанo је у Поречу (Хрватска) од 15. до 17. октобра. У борбама и катама надметали су се појединци и екипе. Из свих балканских земаља дошло 964 такмичара.

Каратисти „Борца“ су за наш национални састав освојили шест медаља, по две златне, сребрне и бронзане. Ово је била још једна потврда квалитетног и стручног рада у овом спортском колективу чији чланови, без обзира на узраст, деценијама уназад доносе медаље са најзначајнијих домаћих и међународних такмичења.    

Стефан Јоксић и Тамара Живковић су се окитили медаљама као појединци и чланови тимова. Богдан Трикош се на победничко постоље попео у екипној, а Никола Капларевић у поједничаној конкуренцији.

  • Ово је била последња провера нашим репрезентативцима пред наступ на сениорском Првенству света у Дубаиу. После олимпијског злата, надам се и некој медаљи са светског првенства – рекао је Славољуб Пипер, председник Карате федерације Србије.

Ни највећа смотра светског каратеа не би требало да протекне без представника „Борца“.

– Уколико не буде неких непредвиђених околности наступиће Стефан Јоксић, Богдан Трикош и Тамара Живковић. Од њих очекујем да на најбољи начин представе свој клуб и град и пруже максимум у кимону са државним грбом – додао је Пипер.  

  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.