Društvo

СУТРА ОТВАРАЊЕ ГРАДСКОГ БАЗЕНА!

СУТРА СЕ ОТВАРА ГРАДСКИ БАЗЕН, ШКОЛА ПЛИВАЊА ОД 25.ЈУНА

Све је спремно за почетак нове купалишне сезоне. Капије градских базена ће за све посетиоце бити отворене у петак, 18. јуна у 8,30.

Цена дневне карте је 200 динара, а првог радног дана уместо улазнице посетиоци ће моћи да дају добровољни прилог за лечење наше младе суграђанке Нине Перишић.
​Цена сезонске карте је 4.000 динара, док ће корисници картице Три плус ову карту моћи да набаве по цени од 2000 динара.
Један од традиционалних и веома популарних садржаја током купалишне сезоне је и школа пливања. Ове сезоне је СЦ “Младост“ организује у сарадњи са Академијом спорта “Каспер“. Планирано је да прва смена школе пливања стартује 25. јуна. Термини су од 8,30 до 10, односно од 18,30 до 20 часова.
​-За школу пливања се могу пријавити полазници који имају најмање пет година. Пријава траје до 24. јуна. Цена за једно дете је 2000 динара. Уколико из исте породице има два полазника плаћају укупно 3000 динара, док је за свако наредно дете школа пливања бесплатна. Ако буде интересовања организоваће се и група у којој ће се усавршавати стилови пливања. Обуку пливача ће вршити инструктори пливања, а све додатне информације грађани могу добити на број телефона 061/ 21 54 546 – истичу надлежни из СЦ „Младост“.

Директор СЦ “Младост“ Милош Стеванић очекује успешну сезону:

– Обавили смо све неопходне припремне радње, тако да потпуно спремно очекујемо наше бројне посетиоце. Обезбеђене су спасилачка, редарска и медицинска служба, које ће бити у служби купача. Надамо се и лепом времену и верујем да су пред нама дани који ће протећи у задовољству наших посетилаца.
​У СЦ “Младост“ се надају успешној купалишној сезони, посебно ако се узме у обзир да прошле године фактички није било сезоне. Позивају све посетиоци да поштују кућни ред на базенима и тако у сарадњи са службама које ће радити дају допринос успешном и лепом лету на градским базенима.

Радно време градског базена је сваког дана од 8,30 до 20 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.