Kultura Kultura

Noć knjige – PRIČA KOJA TRAJE!

Noć knjige – PRIČA KOJA TRAJE!

Noć knjige trajaće puna tri dana od 18. do 20. juna

Omiljena manifestacija svih koji vole knjigu i čitanje dobila je novu formu. Umesto druženja tokom nekoliko sati, 24. Noć knjige trajaće puna tri dana od 18. do 20. juna, pod pokroviteljstvom banke Eurobank Srbija.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više knjiga 40%, dok će se na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, uključujući Egmont i Dexy Co naslove, strana izdanja i gift asortiman obračunavati popust od 20%.

Noć knjige će se održati na čak 62 lokacije u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 31 gradu u Srbiji i regionu (Banjaluka, Bijeljina, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Nikšić), kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs. Isporuka će biti besplatna za sve porudžbine na teritoriji Republike Srbije.

Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.

U ponudi je više od 50.000 naslova po neverovatnim cenama, među kojima su i najnovije hit knjige „Omama“ Slobodana Vladušića, „Tvoj sam“ Mirjane Bobić Mojsilović, „Rupe u glavi“ Vanje Bulića, „Ahilova pesma“ Madlin Miler, „Moja sestra serijski ubica“ Ojinkan Brejtvejt i mnoge druge.

I ove godine sjajnи poklone za kupovinu u knjižarama u saradnji sa prijateljima manifestacije!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.