Grad Kultura Zabava

„СВЕ ДОК ЉУБАВ НЕ ЗАВЛАДА ЦЕЛИМ СВЕТОМ…“

На Градском тргу у Чачку почео је концерт познатог поп певача Тонија Цетинског, који је пред сам наступ одговрио на неколико питања новинара, који су га подсетили и на његов последњи концерт у овом граду, пре седам година, у хали крај Мораве, који је и он упамтио, али и пожелео да на следећи не чекамо још толико…

Његове песме су пуне емоција, па је тако и почео разговор:

-Сваки човек треба имати емоцију, не треба се срамити својих емоција. Не треба се срамити ако си мушко и заплакати. Треба бити искрен. Некада се, наравно, чини да те та искреност скупо кошта, али у сваком случају, боље се живи и спава се мирно – искрен је био Тони.

На питање шта би пожелео у наредној години, уследио је опет емотиван одговор:

-Пожелео бих да нас што мање одлази са овог света, јер је јако пуно колега отишло. Ова година је била катастрофа, што се тога тиче. Генерално, свим људима желим здравље у првом реду и да размишљају својом главом, да буду паметни и да иду кроз живот, па, усудим се рећи и дан по дан… Зато што не знате шта вас чека сутра, таква су времена. Желим свима првенствено мира, љубави, среће и благостања.

Прави успех у каријери, признаје, доживео је када је почео да пева поп, љубавне песме.

-Ту ми се публика битно проширила и већ доста дуго се дружимо у тој љубави. И турнеја, ја сам рекао да ће ми се звати САМО ЉУБАВ, и то још пре пандемије и свега што нас је задесило, и да ће то остати све док љубав не завлада целим светом, а то ће бити – никад, како је кренуло, тако да ћемо бити на турнеји цео живот – закључио је Цетински, шармантно, у свом стилу.

Текст: Г. Д.
Фото: М. М.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.