Oglasi

TETRA PAK TRAŽI RADNIKE

ManpowerGroup je globalni lider i inovator u oblasti ljudskih resursa.

Mi obezbeđujemo inovativna kadrovska rešenja i usluge koje omogućavaju našim klijentima da budu najbolji u konstantno promenljivom tržištu rada.Mi brinemo o ljudima i ulozi koju posao igra u njihovim životima. Mi poštujemo ljude kao pojedince, verujemo im, podržavamo i omogućavamo im da postignu svoje ciljeve kako u poslu tako i u životu.

Trenutno smo u potrazi za kandidatima koji će postati deo profesionalnog tima našeg partnera, vodeće svetske kompanije za preradu i pakovanje hrane, kompaniju Tetra Pak (Gornji Milanovac).


Tetra Pak objavljuje potrebu za prijemom većeg broja radnika u proizvodnji zbog povećanog obima posla, na određeno vreme.

Poslovi i radni zadaci na ovoj poziciji se sastoje u pripremi, montaži opreme i radu na mašinama uz vizuelnu kontrolu procesa proizvodnje, uz poštovanje standarda vezanih za bezbednost, higijenu i zaštitu životne sredine. 

Uslov za ovo radno mesto je završena srednja škola (minimum III stepen), bilo kog usmerenja. 

Tražimo motivisane kandidate koji će pokazati odgovornost u izvršavanju poslova i radnih zadataka.

Radno iskustvo u proizvodnji je poželjno. 

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti pozivom na broj 062/300-121 ili slanjem biografije na sanja.mackic@manpowergroup.rs.

One thought on “TETRA PAK TRAŽI RADNIKE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.