Grad

„TIFFANY PRODUCTION“ – VREME JE ZA DOBRA DELA

U vreme epidemije korona virusom kada je gotovo sve stalo, kompanija „Tiffany Production“ iz Čačka je pronašla način da humanim radom i odgovornim poslovanjem pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Naime, svi proizvodni kapaciteti ove kompanije su preusmereni ka proizvodnji zastitnih maski, čime daju veliki doprinos u ovoj borbi.


„Cilj je da u ovim kriznim situacijama pokažemo solidarnost. Izuzetno smo ponosni na našu veliku Tiffany porodicu, na nase zaposlene, koji su u ovim teškim vremenima ulozili dodatni napor i pokazali ogromnu volju i zelju da pomognu drugima“, isticu iz ove porodicne kompanije.
Prve količine maski, koje se svakodnevno proizvode, donirane su zdravstvenim ustanovama grada Čačka – Opštoj bolnici, Medicini rada, Domu zdravlja i Dečijem dispanzeru, a potom i Kliničkom centru Beograd, Institutu za majku i dete Beograd, Zavodu za zdravstvenu zaštitu Kragujevac, bolnici u Šapcu, Domu za stara lica u Beogradu, i drugima. Takodje, zaštitne maske su donirane i privatnim firmama i državnim institucijama čije funkcionisanje je neophodno za vreme trajanja vanrednog stanja. Odgovoreno je i na potrebe Opšte bonice Čačak u vidu donacije novih pidžama za pacijente zaražene korona virusom“, kažu u Tifaniju.


Novonastali virus je zaustavio gotovo sve, ali ono sto ne može zaustaviti to su novi životi koji se radjaju svaki dan. Pored zaštitnih maski, kompanija Tiffany Production nastavlja donacije za porodilišta, u vidu posteljina za bebe, što je već i ustaljena praksa ove humane kompanije, koja je već u nekoliko navrata ranije donirala benkice za bebe, kao i spavaćice za nove mame.

Ča Glas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.