Grad

TODOROVIĆ: NEMA ČAROBNOG ŠTAPIĆA ZA REŠAVANJE PROBLEMA U FRA

U utorak 11. februara gradonačelnik Čačka Milun Todorović održao je sastanak sa predstavnicima nekoliko sindikata, kao i radnicima Fabrike reznog alata. Gradonačelnik Todorović zakazao je sastanak u Ministarstvu privrede za 19. februar, kome će prisustvovati i predstavnici sindikata i radnici, ali, kako je danas izjavio ne očekuje da će se, kako je rekao u sredu čarobnim štapićem rešiti decenijski problemi ove fabrike.

-Ovo je bio 30. sastanak koji sam ja imao sa sindikatima, rukovodstvom, predstavnicima Vlade Republike Srbije, ministrom, državnim sekretarima u poslednjih nešto manje od četiri godine, a na temu rešavanja problema u FRA. Borimo se svi zajedno da fabrika opstane, a u kom formatu, videćemo.- rekao je Todorović, naglasivši da će se svi zajedno boriti za i izrazio nadu da će se naći zajedničko rešenje za dobrobit svih.


-Posle sastanka u Ministarstvu privrede znaćemo nešto više, ali ne očekujem ni tada neki čarobni štapić koji može da reši probleme koji su se decenijama nagomilali u FRA. Taj satanak biće 31, ali bolje da ih imamo i 150 da dođemo do trajnog rešenja, nego da neko ostane na ulici – rekao je Todorović.


Nezavisni sindikat radnika AD „FRA“ u pisanom saopštenju medijima se izuzetno zahvaljuje gradonačelniku Čačka g-dinu što je prihvatio sugestije oko dalje sudbine AD „FRA“.

I. M.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.