Društvo

Туристичка организација Чачка на 43. Међународном сајму туризма у Београду

Ju Turisticka Organizacija Cacak

Туристичка организација Чачка на 43. Међународном сајму туризма у Београду

Туристичка организација Чачка  учествује на 43. Међународном сајму туризма у Београду у оквиру заједничког наступа са  Туристичком регијом Западна Србија.

Овогодишњи сајам туризма у Београду одржава се од 24. до 27. марта,   под слоганом “Између планина и мора“.  Посебна пажња у  наступу градова и општина регије Западна Србија посвећена је активном одмору. Туристичка организација Чачка поред бројних тематских  брошура и препорука програма боравка у Чачку, има и посебне презентације које ће бити одржане у петак и суботу, када ће бити најављене новине у туристичкој понуди.

Посетиоцима сајма, организаторима путовања  и медијима биће представљени нови планови и програми  планирани за реализацију у оквиру пројекта Чачак – национална престоница културе, нови садржаји у Овчарско-кабларској клисури са понудом  Природњачког центра у Овчар Бањи, као и услуге у области здравственог туризма Атомске бање Горња Трепча. Када је у питању активан одмор, Планинарско друштво “Каблар“ представиће  активности које организују, планинарске стазе на планинама у околини Чачка, којима походи све већи број туриста и љубитеља природе.  Наступ на сајму је нова могућност   да се домаћем туристичком тржишту представе природни ресурси и културно-историјско наслеђе Чачка у регији  Западна Србија, која је високо позиционирана на туристичкој мапи Србије.

Извор: Ча глас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.