Ivanjica Region

КОНКУРС „КРВ ЖИВОТ ЗНАЧИ“

ЦРВЕНИ КРСТ РАСПИСАО

                        КОНКУРС „КРВ ЖИВОТ ЗНАЧИ“

     Црвени крст Србије односно, Црвени крст Ивањица расписали су традиционални конкурс „Kрв живот значи 2022“, који траје до краја овог месеца. Право учешћа  имају сви ученици основних и средњих школа. Циљ овог конкурса је популаризација добровољног давалаштва крви кроз уметничку форму.

     Ученици имају могућност да се изразе кроз ликовне и литерарне радове, видео спот или филм, израдом постера, текста кратке поруке за позивање даваоца крви, као и визуала који би били коришћени за промоције на друштвеним мрежама. Најбољи радови из свих категорија који буду изабрани на локалном нивоу и послати на виши ниво такмичења биће награђени од стране Црвеног крста Ивањица. Награда за првопласиране у свим видовима такмичења на националном нивоу је десетодневно летовање у одмаралишту Црвеног крста Србије у Баошићу у Црној Гори, а све у складу са епидемиолошком ситуацијом.

     Kонкурс је отворен до 31. марта, а радове је потребно у прописаној форми доставити у просторије Црвеног крста Ивањица преко управе школа или директно.

                                                                                                            Ј.С. 

-лого ЦК Ивањица

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.