G.Milanovac

U GORNJEM MILANOVCU NEMA NOVIH ZARAŽENIH

U Gornjem Milanovcu situacija je stabilna, nema povećanja broja obolelih, a stupila je na snagu instrukcija o isplatama penzija za starije od 65 godina.

U poslednja 24 sata nije bilo kršenja policijskog časa, niti kršenja zabrane kretanja starijih od 65 godina

Od danas je stupila na snagu instrukcija o načinu privremen isplate penzija za lica sa 65 i više godina života. Penzioneri mogu dobiti svoje prinadležnosti na dva načina, Isplatom u prostorijama banke i Isplatom penzije na kućnu adresu korisnika u saradnji sa JP „Pošta Srbije“. Korisnik se može izjasniti za jedan od načina isplate penzija pozivom na posebne telefonske linije banaka otvorene za ovu namenu.

Predsednik opštine Dejan Kovačević je danas istakao da su se članovi Auto moto kluba „Džiperi“ iz Gornjeg Milanovca ponudili da prevoze poštare u seoskom području kako bi olakšali isplate penzionerima, i ovom prilikom im je zahvalio na pomoći.

U toku dana počinje montiranje mobilnog rendgen aparata preuzetog iz sanitetskog skladišta u Brusnici a za potrebe Opšte bolnice.

Mlekara „Bodri“ donirala je određenu količinu voćnih i običnih jogurta za zaposlene u Opštoj bolnici kao i za pacijente koji su smešteni na odeljenjima.

Nastavlja se sa dezinfekcijom opšte bolnice, javnih ustanova i zgrada za kolektivno stanovanje.

ČaGlas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.