Grad

СНС: У покушају да разбије просторије СНС, оштетио простор бутика обуће

„Протекле ноћи за сада непознати починилац је, помоћу великих камених блокова, у покушају да разбије просторије Градског одбора Српске напредне странке у Чачку, оштетио простор бутика обуће ”Сара” на Градском шеталишту“, наводи се у саопштењу Градског одбора СНС Чачак, које преносимо у целости:

Током протекле ноћи за сада непознати починилац је, помоћу великих камених блокова, у покушају да разбије просторије Градског одбора Српске напредне странке у Чачку, оштетио простор наших вредних комшија из бутика обуће ”Сара” на Градском шеталишту.  Овај вандалски чин, који показује болесну мржњу према лику и делу председника Александра Вучића и Српској напредној странци, имао је за циљ да изазове страх и да нас поколеба у нашој намери да Србију и Чачак учинимо још лепшим местом за живот. Наравно, у питању је само још један безумни акт који је направио велику материјалну штету нашим комшијама, којима ћемо помоћи да обнове свој пословни простор.

Људски је запитати се, да ли је могуће да нечија патолошка мржња може ићи толико далеко да не познаје границе здравог разума? До када ће наши суграђани морати да трпе фрустрације и гнев неспособњаковића, који сопственим радом не могу да „направе“ нешто по њима вредно и битно. Ако је ово њихов једини начин да се грађанима привуче пажња, а изгледа да јесте, онда смо ми из Српске напредне странке сигурни у то да су наша политика и визија председника Александра Вучића једини исправан и здрав пут, којим Србија треба да иде. Срећом, Србија се тим путем креће већ дуже време и нема намеру да стане или одустане. Грађани добро знају да само дела говоре и да Србија треба да иде путем будућности и напретка, а не назад у прошлост.

Поштовани суграђани, будите уверени да не могу они да руше толико колико ми можемо да градимо, јер – заједно можемо све! Живела Србија!

Градски одбор СНС Чачак

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.