Ivanjica Region

U specijalnoj bolnici „Anemija“ oko 30 pacijenta

Epidemiološka situacija u Ivanjici se smiruje. Manji je broj pregleda u Кovid ambulanti i manji broj pozitivnih slučajeva. Dnevno bude 10, 12 pozitivnih od 50-tak testiranih. Ne povećava se ni broj pacijenata čije stanje zahteva bolničko praćenje.

 Prema rečima direktora Specijalne bolnice za rehabilitaciju Raška Pantovića, u ovoj ustanovi je smešteno 30-tak pacijenata. Neki su prebačeni iz čačanske bolnice a neki upućeni direktno iz Кovid ambulante. Otprilike koliko imaju prijema toliko bude i otpusta pa se taj broj održava. Za sada se oslanjaju na sopstveni kadar i imaju pomoć jednog lekara Doma zdravlja.

J. S.

One thought on “U specijalnoj bolnici „Anemija“ oko 30 pacijenta

  1. Hvala bogu sto se epidemioloska situacija u Ivanjici smiruje i sto je sve manje u kovid ambulamtama. Gradjani treba da se dozovu pameti i da se sto pre svi vakcinisu… da bi stekli kolektivni imunite ,i da ova pandemija jednom prodje da svi pocnemo normalno da zivimo i radimo. To ce mo postici ako se svi potrudimo da pored vakcine koristimo suplemenre i vitamine, ja sam sebe i svoje zastitila jer od pojave virusa koristim redovno medicinske gljive a po najvise reishi kapsule i sertifikovanu ganodermu. Vise nemam nikakvih problema moj imunoloski sistem je ojacao a zdravlje se popravilo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.