Dragačevo Region

U TOKU KONKURS ZA FINANSIRANJE PROGRAMA OD JAVNOG INTERESA

Opštinska uprava u Lučanima obaveštava zainteresovana udruženja i organizacije civilnog društva da je doneta Odluka o raspisivanju Javnog konkursa za dostavljanje prijava radi dodele sredstava za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa koji realizuju udruženja sredstvima iz budžeta Opštine Lučani u 2021. godini.

Pod programom od javnog interesa iz člana 1. ove odluke, naročito se smatraju programi u oblasti: socijalne zaštite, boračko-invalidske zaštite, zaštite lica sa invaliditetom, društvene brige o deci, zaštite interno raseljenih lica sa Kosova i Metohije i izbeglica, podsticanje nataliteta, pomoći starima, podrška mladima i deci, zdravstvene zaštite, zaštite i promovisanja ljudskih i manjinskih prava, obrazovanja, nauke, poljoprivrede, zaštite životne sredine, održivog razvoja, zaštite životinja, zaštite potrošača, borbe protiv korupcije, kao i humanitarni programi i drugi programi u kojima udruženje isključivo i neposredno sledi javne potrebe.

Zainteresovana udruženja i organizacije civilnog društva tekst javnog konkursa mogu pogledati i preuzeti zajedno sa konkursnom dokumentacijom sa sajta Opštine Lučani www.lucani.rs ili u Odeljenju za privredu i lokalni ekonomski razvoj Opštinske uprave opštine Lučani, u kancelariji br. 3 svakog radnog dana od 7 do 15 časova. Dodatne informacije o preuzimanju konkursne dokumentacije mogu se dobiti na telefon: 032/515-0607.

Rok za predaju prijava ističe 6. aprila u 15 časova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.