Politika

„УЈЕДИЊЕНИ ЗА ПОБЕДУ СРБИЈЕ“: ПОЗИВ НА КОНВЕНЦИЈУ

„УЈЕДИЊЕНИ ЗА ПОБЕДУ СРБИЈЕ“

ПОЗИВ НА КОНВЕНЦИЈУ 

Поводом свечане конвенције изборне листе „Уједињени за победу Србије“, која ће бити одржана у великој сали Дома културе у недељу, 27. марта, у 18 сати, данас је у канцеларији Странке слободе и правде Уједињена опозиција у Чачку одржала конференцију за новинаре.

– Желимо да се, пре свега, обратимо онима који не верују у причу о опозицији, зато што због блокаде електронских медија са националном фреквенцијом нису могли да добију праве податке. Позивамо их да дођу на конвенцију и чују нашу причу и наше поруке – изјавио је проф. др Драган Брајовић, председник Градског одбора Странке слободе и правде за Чачак. 

На скупу у Дому културе присутнима ће се обратити потпредседница ССП Мариника Тепић, прва на овој изборној листи, Здравко Понош, кандидат за председника Србије, као и драмски писац Синиша Ковачевић.

– Позивам првенствено, оне који до сада нису гласали да дођу и чују шта би наши кандидати желели да спроведу са својим тимовима у наредном периоду, јер то не могу на телевизијама са националном фреквенцијом. Ово је јединствена прилика да и чачанска јавност сазна које поруке им упућује уједињена опозиција – рекла је Мирјана Миленковић Таловић, повереница Демократске странке за Чачак.

Један од горућих проблема српског друштва је и демографска криза, а за њу је др Александар Радојевић, председник Градског одбора Народне странке за Чачак, оптужио Српску напредну странку.

– Пре десет година штампано је 6.800.003 гласачких листића, а ове 6.501.000. Значи, недостаје 300.000 гласача.  Где су ти људи, шта се десило са њима? Ово се догодило за десет година власти СНС- а и представља највећи егзодус Срба од Арсенија Чарнојевића до данас. У нашем граду је 10.000 људи мање.  Да ли сте свесни докле сте довели Србију и шта сте урадили са земљом? Због узетих кредита наредне генерације ће бити слуге странцима – саопштио је Радојевић позвавши суграђане да учествују на изборима и изборе слободу, јер је ово, по његовом мишљењу, последњи тренутак да се промени власт у Србији и судски процесуирају сви они који су чинили кривична дела.

Овом приликом изречене су критике на рачун челника градске власти да чине функционерску кампању отварањем градилишта пред изборе. Брајовић је упозорио да реализације пројеката почињу без ваљане документације у којој би могли да се сагледају понуђачи радова, цена, начин прибављања средстава… 

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.